Forsikring​

Når der opstår en skade i hjemmet er omfanget altid af stor betydning, og sådan noget kommer aldrig belejligt.

Hos ​Jysk VVS & Byg er vi certificerede håndværkstaksatorer med mange års erfaring indenfor håndtering af forsikringsskader. Vi står altid klar til at hjælpe både private og virksomheder. Vi tager ansvaret for hele udbedringsprocessen, og vi står også for den nødvendige korrespondance med dit forsikringsselskab. 

For os er det vigtigt at holde dig løbende orienteret - vi vægter god og åben dialog højt for at undgå misforståelser. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet, og at du føler dig ordentlig informeret, uanset skadens størrelse og omfang. Din tilfredshed er vores højeste prioritet!

Du kan altid kontakte vores døgnservice ved akutte opståede skader.

Bestil et fjernvarme tjek til vores kampagne pris på kun 295,- i dag.

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig inden for 48 timer med et besøgstidspunkt.​ Du kan også kontakte os på 81 40 70 10 eller e-mail: Info@jyskvvsbyg.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernvarme service

Vi udfører grundigt eftersyn på din fjernvarmeinstallation, så har du tryghed for installationen altid fungerer så optimalt som muligt. Vi tilbyder service på alle fjernvarmeinstallationer i enfamilieshuse på op til 250 m2 priser til 795,- inkl. moms!

 

​Vi kører i hele Syd- og Sønderjylland samt trekantsområdet.

Jysk VVS & Byg ApS

Hos Jysk VVS & Byg ApS er vi eksperter i alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder sikkert og effektivt med installation af amaturer, fyr m.m. Ingen opgave er for stor eller for lille. 

fb  linkedin

Kontaktoplysninger​

Jysk VVS & Byg ApS

81 40 70 10

CVR: 41 42 29 20