​Fjernvarme

Hos Jysk VVS & Byg er vi specialister i fjernvarmeinstallationer. Om der er tale om udskiftning af hele fjernvarmeinstallationen eller blot et service af din nuværende installation, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi har indgået samarbejdsaftaler med f.eks. Haderslev Fjernvarme samt Horsens Fjernvarme og dermed godkendt til at skifte dit nuværende fyr ud med en fjernvarmeinstallation.

Som autoriseret VVS-installatører, med speciale inden for energiteknik, er vi desuden også i stand til at installere og reparere centralvarme i parcelhuse, ejendomskomplekser samt fabriksbygninger.

Bestil et fjernvarme tjek til vores kampagne pris på kun 295,- i dag.

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig inden for 48 timer med et besøgstidspunkt.​ Du kan også kontakte os på 81 40 70 10 eller e-mail: Info@jyskvvsbyg.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernvarme service

Vi udfører grundigt eftersyn på din fjernvarmeinstallation, så har du tryghed for installationen altid fungerer så optimalt som muligt. Vi tilbyder service på alle fjernvarmeinstallationer i enfamilieshuse på op til 250 m2 priser til 795,- inkl. moms!

 

​Vi kører i hele Syd- og Sønderjylland samt trekantsområdet.

Jysk VVS & Byg ApS

Hos Jysk VVS & Byg ApS er vi eksperter i alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder sikkert og effektivt med installation af amaturer, fyr m.m. Ingen opgave er for stor eller for lille. 

fb  linkedin

Kontaktoplysninger​

Jysk VVS & Byg ApS

81 40 70 10

CVR: 41 42 29 20