​Varmeveksler og varmtvandsbeholder til fjernvarme

​Installation og service for private og erhverv

Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til installation af fjernvarme fra en autoriseret VVS-installatør? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Jysk VVS & Byg ApS er vi specialister inden for varmtvandsbeholder og varmeveksler til fjernvarme, og vi står klar til at varetage enhver opgave.

Vi tilbyder altid ærlig og professionel rådgivning, hvor kundens ønsker og behov er i fokus. Vi har over 30 års erfaring i faget, og går højt op i at sikre dig veludført arbejde i høj kvalitet. Derudover har vi et fjernvarme-certifikat.

Vi dækker et stort geografisk område, idet vi både dækker Sønderjylland og Midtjylland. Det betyder, at vi f.eks. gerne kommer en tur forbi din adresse i Kolding, Fredericia, Vejle, Haderslev eller omegn.

Få reduceret elafgiften i hjemmet

Ønsker du en grønnere løsning – f.eks. i form af varmeveksler til fjernvarme? Hvis din bolig opfylder de to nedenstående krav, kan du på reduceret din elafgift:

  1. ​El er den primære opvarmning i din helårsbolig, sommerhus eller feriebolig til eget brug
  2. ​Din bolig opfylder betingelserne i Bygnings- og Boligregistret (BBR) – en af følgende bygningskoder skal være registreret hos BBR for at ansøgningen kan gå igennem: 110, 120, 130, 140, 150, 160, 190, 510 eller 523

Hvis du kan sige ja til de to ovenstående krav, kan du skære toppen af elafgiften på den del af dit forbrug, der ligger over 4.000 kWh om året.

Vi tilbyder også varmepumpe med luft til vand fra DVI energi, som er en dansk og unik løsning, der både er æstetisk og funktionel.

Specialister i installation af varmeveksler til fjernvarme

Vi har indgået gode samarbejdsaftaler, bl.a. med Haderslev Fjernvarme, og vi er dermed godkendt til at skifte dit nuværende fyr ud med en fjernvarmeinstallation. Vi sikrer en god pris på alle vores produkter.

Da vi er specialiserede inden for energiteknik, er vi desuden også i stand til at installere og reparere centralvarme i parcelhuse, ejendomskomplekser og fabriksbygninger.

God pris på fjernvarme-varmeveksler

Fjernvarme er, sammenligner med mange andre varmekilder, en billig varmekilde, der samtidigt også er meget miljøvenlig. Vi tilbyder altid fornuftige priser på varmeveksler og varmtvandsbeholder til fjernvarme.

Ved service får du udført et grundigt eftersyn af din nuværende fjernvarmeinstallation i et enfamilieshus på helt op til 300 m2. Så du kan være tryg ved, at den fungerer så optimalt som muligt.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores varmeveksler eller varmtvandsbeholder til fjernvarme? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en ny installation i f.eks. Kolding, Vejle, Fredericia eller Haderslev? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

​Samarbejdspartnere

Kontakt Jysk VVS & Byg ApS

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​ Du kan også kontakte os på 81 40 70 10 eller e-mail: Info@jyskvvsbyg.dk

 
 
 
Hvad kan vi hjælpe med? * 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

God og effektiv VVS'er

God og hurtig hjælp ved en utæt radiator ventil som blev lavet af en flink, høflig og effektiv VVS'er.

Kan kun anbefale at benytte Jysk VVS & Byg ApS.

Morten 

Han lavede et godt stykke arbejde

Han kom til aftalt tid. Var hurtig færdig. Han lavede et godt stykke arbejde, og ryddede op efter sig. Jeg er rigtig godt tifreds.

Thomas 

Professionelt firma der tager kunden seriøst!

Behagelig samtale ifm bookning. Seriøs håndtering af sagen. Hurtig responstid og alle aftaler blev overholdt eller givet besked rettidigt såfremt de ikke gjorde. Arbejdet udført som forventet og fair pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Henrik 

Dejlig og hurtigt service

Dejlig og hurtigt service da vores varmvandsbeholder gik i stykker.

Stod der efter 1 times tid og kom igen dagen efter.
Vil klart anbefale dette firma til alle der skal have lavet noget med VVS.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os:

Kører i hele Syd- og Sønderjylland og Midtjylland 

Vi kører i hele Syd- og Sønderjylland og Midtjylland.

Vi er eksperter i alle former for VVS-arbejde

Hos Jysk VVS & Byg ApS er vi eksperter i alle former for VVS-arbejde.

Vi finder ingen opgave for stor eller for lille

Hos Jysk VVS & Byg ApS finder ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er eksperter inden for VVS-service

Vi er eksperter inden for alle former for VVS-arbejde, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for:

  • Fjernvarme
  • Nyt badeværelse
  • Forsikringssager
  • Installation af Quooker
  • Installation af varmepumpe
  • Andre former for VVS-installation

Har du akut behov for en VVS-installatør? Kontakt vores døgnvagt

Har du akut brug for en VVS-installatør, så kan du altid kontakte vores VVS-døgnvagt. Her står en VVS-mand altid til rådighed hele døgnet rundt, så du for eksempel kan begrænse en vandskade, uanset hvad tid på døgnet den opstår. 

Jysk VVS & Byg ApS

Hos Jysk VVS & Byg ApS er vi eksperter i alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder sikkert og effektivt med installation af amaturer, fjernvarme m.m. Ingen opgave er for stor eller for lille. 

fb  linkedin

Kontaktoplysninger​

Jysk VVS & Byg ApS

Vejlevej 155, 6000 Kolding

​CVR​: 41422920

Aut.nr. VFUL-15161

Telefon: 81 40 70 10

E-mail: Info@jyskvvsbyg.dk

Ophavsretten til alt materiale på hjemmesiden tilhører Jysk VVS & Byg ApS